Fortsæt til indhold

Bestil én af vores middagsbuffeter til dit næste arrangement, som måske er lige rundt om hjørnet. Vi tilbyder en lille, en luksus eller vores bestseller middagsbuffet, hvor du kan møde forskellige retter. Lige fra lune frikadeller af dansk landgris til rosastegt okseculotte. Uanset hvilken buffet du vælger, lover vi at din mave bliver fyldt godt op og dine smagsløg pirret på behagelig vis. Lyder det aktuelt for dig? Står du foran et større arrangement, familiesammenkomst eller fest? Så giv os et godt gammeldags ring på 7120 8120 eller undersøg vores buffeter nærmere herunder og bestil vores mad ud af huset.

Nem og lækker middagsbuffet

En fordel ved vores middagsbuffet er, at den gør det muligt for dig at bruge tiden på de mere festlige ting til arrangementet. I planlægningen inden den forestående fest skal du blot vælge en af de tre middagsbuffeter og angive, hvor mange kuverter det drejer sig om. Til selve arrangementet kan du så slippe afsted med blot at skulle stille maden frem, og efterfølgende er der kun servicen at tage sig af i opvasken.

Det er altså dejlig nemt at bestille en middagsbuffet – men vi sørger hertil også for, at den er yderst lækker. Om du så er til flødekartofler, der er på nippet til at flyde over, en quiche lorraine tærte med sprøde skorper, bund og top eller en fragalitéroulade med hindbær til den søde tand – så garanterer vi, at retterne delikate og indbydende anrettet.

En ansvarsbevidst forretning

Hos eBuffet er vi klar over, at velsmagende og lettilgængelig mad også bliver nødt til at følges op med gode råvarer, der belaster klimaet minimalt. Heldigvis går de ting ofte hånd i hånd. 

Mad er nemlig som regel mest udsøgt, når dyrene har haft et godt liv inden da, og råvarerne er dyrket økologisk. Derfor har vi dyrevelfærd som et krav og et mål om, at vores mad er minimum – og gerne mere end – 30 % økologisk. 

Derudover er vi også vores ansvar bevidst i forhold til det klimaaftryk, vi sætter, når vi producerer vores middagsbuffeter. Vores catering forsøger af den grund altid at handle lokalt i det omfang, det giver mening. På den måde sørger vi for den gode smag i munden på både det delikate og det samvittighedsfulde niveau.

Bestil vores catering i dag

Hvis du allerede nu kender til et større arrangement – enten i privaten eller på arbejdet – hvor det vil være belejligt med hjælp udefra, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder vores lille, vores luksus og vores bestseller middagsbuffet, og de indeholder allesammen klassiske og kulinariske madoplevelser. 

Ring til os på 7120 8120 med det samme eller skriv en mail til hello@ebuffet.dk med din bestilling. Så laver vi en aftale, du bliver glad for.