Fortsæt til indhold

Bestil catering til dit polterabend hos os og slip for problemerne med maden på en dag, hvor planlægning er det helt store nøgleord. Ofte er det i hvert fald tilfældet, at der er program det meste af sådan en dag, og hvis I fx skal ud, er det rart, at maden står klar til jer, når I kommer tilbage igen. Derfor kan du med fordel få fat på os til at hjælp med mad ud af huset. Giv os et kald på tlf. 7120 8120 eller send en mail til hello@ebuffet.dk og hør, hvordan vi kan gøre jeres polterabend endnu bedre og lækkert.

Lad os krydre dit polterabend med lækker mad

Foruden at hjælpe dig med en praktisk detalje i programmet til polterabenden, kan vi også hjælpe dig med en god smagsoplevelse. Vi byder nemlig både på de klassiske retter, du kender, men udforsker også nye kulinariske hjørner af madverdenen. 

Det kan både blive til en behagelig morgenbrunch, brændgod buffet eller tilfredsstillende tapas, når du får din mad leveret fra eBuffet. Du kan finde udvalget af vores lækkerier her.

Hvad står eBuffet for?

Hos eBuffet gør vi noget ud af at udvælge vores råvarer nøje. Derfor kan du forvente en catering med fokus på økologi, dyrevelfærd og lokale varer hos os. 

Vi bestræber os altid på, at vores råvarer er minimum 30 % økologiske og sørger naturligvis for, at de er friske. Vi går hertil op i lokale varer for at mindske vores klimaaftryk mest muligt samtidig med, at vi går op i dyrevelfærd. Både fordi det giver en bedre smag i maden, men også i munden – så er samvittigheden intakt.

Kontakt os i dag og aftal, hvordan vi kan hjælpe med polterabenden

Bestil vores catering i dag og få plads til andet sjov, når polterabenden løber af stablen. Vi leverer de lækkerier, der passer til arrangementet, og kan vi være til nogen form for hjælp med andre små gimmicks, kan vi måske også aftale det. 

Ring til os og aftal med os i dag, hvordan vi kan være behjælpelige med fornøjelighederne, så finder vi en god aftale. Fang os på 7120 8120 eller send en mail til hello@ebuffet.dk.