Fortsæt til indhold

Er du på udkig efter en leverandør af catering til din næste begivenhed? Så er du kommet til helt rette sted. Her på siden kan du lade dig inspirere af eBuffets sammensatte menuer og buffet menuer. Alle sammensatte menuer kan du nemt supplere med retter, som du helt selv vælger, så menuen passer til dig, din fest og de rammer du gerne vil skabe for dine gæster.

Sammensæt din drømmemenu i dag, og så sørger vi for at levere det til din hoveddør på den store dag – uanset hvor du bor på Sjælland.

Planlæg alt – også menuen

Der er rigtig mange ting at holde styr på, når der skal planlægges og arrangeres en fest. Der skal inviteres gæster, pyntes op, vælges playliste, arrangeres underholdning – og meget mere. Står du overfor at skulle planlægge en fest eller et arrangement, kan dét at få maden leveret udefra derfor være en stor hjælp. Ofte er menuerne dog allerede bestemt på forhånd. Og når nu du har bestemt alt til festen, hvorfor så ikke også selv bestemme din menu? Hos eBuffet har du muligheden for selv at sammensætte din helt egen buffet eller menu. Du kan via vores byg-selv-menu selv sammensætte hele menuen eller supplere med ønskede retter til vores sammensatte menuer.

Lige den catering menu, der passer til din fest 

Siden vi grundlagde eBuffet i 2006 har vi leveret catering til mere end en halv million danskere. Vi har ligeledes opfyldt en bred vifte af ønsker til menuer – til alt fra små uformelle selskaber som brunch eller tapas til vigtige livsbegivenheder som konfirmation, barnedåb og bryllup. Vi vil selvfølgelig også gerne opfylde dine og dine gæsters ønsker. Derfor er der ingen kulinariske kompromisser, når du sammensætter din helt egen menu – uanset hvor beskedne eller besværlige dine ønsker måtte være. Vi leverer mad til både store og små arrangementer – dog minimum 8 kuverter. 

Menuer med velsmag, når du bestiller catering hos eBuffet

Hos eBuffet har vi samlet et engageret og erfarent hold af kokke og konsulenter med ét fælles mål: at skabe madoplevelser, der glæder ganer og gæster. Vi tilbereder alt fra de klassiske menuer til de mere kreative af slagsen. Det er passionen for at lave mad, der driver værket, og derfor elsker vi også at udfordre os selv og udforske nye spændende ingredienser og smagskombinationer. 

Bestil din buffet eller menu online allerede nu

Det har aldrig været nemmere at stå for maden til festen som med eBuffet. Det fungerer på samme måde, som når du handler ind i supermarkedet. Du putter lige den mad, du kan lide ned i kurven og køber med det samme. Læn dig tilbage og glæd dig til din fest, fordi eBuffet klarer maden. Har du spørgsmål til vores menuer eller levering, er du mere end velkommen til at kontakte os.