Fortsæt til indhold

Catering

Søger du en leverandør af catering til dit næste arrangement? Så er du landet det helt rette sted. eBuffet har leveret catering siden 2006, og vi har lige siden bestræbt os på at levere kompromisløs kvalitet og kreative kulinariske indslag til vores kunder – og sådan bliver det ved med at være. Du og dine gæster er derfor altid sikret velsmag og veltilberedte menuer, når du bestiller mad ud af huset hos eBuffet. Se vores menuer her på siden, og find inspiration til dit næste arrangement, eller kontakt os på 7120 8120 for et tilbud på mad ud af huset. Vi holder til i Glostrup og leverer mad til kunder i hele Storkøbenhavn og omegn.

 • Vis Alle
 • Middag
 • Brunch
 • Tapas
 • Børn
 • Jul
 • Nytår
 • Bæredygtig catering med smagen i centrum

  Hos eBuffet bliver du mødt af et engageret og erfarent hold af kokke og konsulenter med én fælles målsætning: glade kunder. Derfor stræber vi altid efter at levere mad ud af huset, der glæder ganer og gæster til dit arrangement – uanset om du bestiller tapas til ti eller frokost til fyrre. Hos eBuffet er smagen og den kulinariske kvalitet altid i centrum. Det betyder også, at vi altid vælger vores råvarer med omhu og omtanke – først og fremmest ved selvfølgelig at bruge friske råvarer. Respekten for miljøet og økologi er dog lige så vigtige for os i udvælgelsen af råvarer. Vi har således et mål om at 30 % af vores mad ud af huset skal være økologisk, ligesom vi så vidt muligt tilstræber at bruge lokale råvarer for at mindske vores miljøaftryk. Ikke mindst vægter vi dyrevelfærd højt. Til dels fordi vi vil lave mad, der smager godt, og fordi det kan smages, når et dyr har haft et godt liv – men også fordi vi vil lave mad, der giver en god smag i munden. 

 • Vi leverer alt fra klassikere til kulinarisk kreativitet

  Siden vi grundlagde eBuffet i 2006 har vi leveret catering til mere end en halv million danskere, og vi har ligeledes opfyldt en bred vifte af ønsker til menuer – til alt fra små uformelle selskaber til vigtige livsbegivenheder som konfirmation, barnedåb og bryllup. Vi vil selvfølgelig også gerne opfylde dine og dine gæsters ønsker. Derfor er der ingen kulinariske kompromisser, når du kontakter os med ønsker til menuen – uanset hvor beskedne eller besværlige dine ønsker måtte være. Vi tilbereder alt fra de klassiske menuer til de mere kreative af slagsen. Det er passionen for at lave mad, der driver værket, og derfor elsker vi også at udfordre os selv og udforske nye spændende ingredienser og smagskombinationer. Har du særlige ønsker er vi selvfølgelig lydhøre – hos eBuffet er klar kommunikation og dialog med kunden en integreret del af vores DNA.

 • Bestil mad ud af huset hos eBuffet

  eBuffet leverer mad til både store og små arrangementer – dog minimum 8 kuverter. Gå på opdagelse i vores menuer her på siden, eller sammensæt dine helt egen personlige byg-selv-menu. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til kontakte os på 7120 8120 eller hello@ebuffet.dk. Vi glæder os til at gøre dit arrangement til en gastronomisk succes.