Fortsæt til indhold

Det er så yndigt at følges ad, og det er god mad også. På en af livets største dage, skal maden også være mindeværdig. Derfor er det altid den største ære, når kunder vælger os til at levere maden til brylluppet. Ligemeget om der er tale om en lang aften fyldt med taler og de klassiske bryllupstraditioner, så har vi passende catering, som vi naturligvis sammensætter ud fra lige det, I drømmer ved jeres bryllup.

  • Vis Alle
  • Konfirmation
  • Påske
  • Barnedåb
  • Fødselsdag
  • Polterabend
  • Bryllup

På en stor dag skal det hele spille 

Der er meget at have styr på. Et bryllup kan være en stor mundfuld. Derfor er der ikke noget bedre end at overdrage store opgaver til nogle, der forstår dine behov og ønsker. Vi har respekt for, at dagen er stor og de aftaler, vi laver er vigtige. Vi har i mere end 15 år leveret mad ud af huset ved store som små arrangementer. Ligegyldig størrelsen på dit bryllup ser vi det som en stor tillidserklæring, at vi må lave maden til din store dag.

Særlig dag, særlig mad

Så simpelt er det. På dit bryllup skal maden smage af gode minder. Derfor sammensætter vi naturligvis en menu ud fra dine præferencer. Du kan se et bud på en menu på siden her. Giver du os et kald, kan vi sammen finde ud af, hvad der skal stå på buffeten eller tallerkenerne, når klokkerne på rådhuset eller i kirken har ringet. Ligemeget om der er tale om en stående reception, en fornem frokost eller appetitlig aftensmad.

Kontakt os allerede i dag

-og lad os tale om, hvordan vi med maden kan skabe fundamentet for en mindeværdig dag.

Ring eller skriv til os for et helt uforpligtende tilbud. God mad starter med god dialog. Og god catering består først og fremmest af gode, friske og lokale råvarer. Hos Ebuffeten vægter vi økologi og dyrevelfærd højt. De gode råvarer danner fundamentet for vores catering, som naturligvis er lavet af professionelle pg passionerede kokke. 

Vi glæder os til at høre fra dig og i første omgang servere inspiration og gode ideer til maden på din store dag. 

Kontakt os i dag på telefon 7120 8120 eller via mail hello@ebuffet.dk.