Fortsæt til indhold

Tillykke. Du fylder år. Eller måske er det en, du holder af, der runder endnu et hjørne. Det skal fejres. Og det skal nydes. Lad derfor os stå for maden - uanset om du inviterer familien til brunch, svigerforældrene til tapas eller vennerne til middagsbuffet. Vi står i køkkenet hver dag, fordi vi ikke kan lade være, og fordi vi aldrig får nok af gode råvarer. Og vi vil elske at løfte din fødselsdagsfest til en kulinarisk oplevelse med en buffet af lækre retter.

Smag for god kvalitet?

Vil du prøve noget anderledes, eller er du mere til velkendte madoplevelser. Vi er leveringsdygtige på mad ud af huset uanset, hvad du foretrækker. Du kan tjekke vores bud på en luksusbrunch, tapasmenu eller aftenmenu. Du kan naturligvis selv være med til at sammensætte menuen.

Skip ikke muligheden for en fejring

Hvem vil ikke gerne markere, at de fylder år? Vi ved, at mange af vores kunder var tæt på at droppe fejringen, fordi det også er forbundet med en masse planlægning. Og tanken om at stresse rundt i køkkenet en hel dag er måske ikke ligefrem det, man gerne vil på sin fødselsdag. Når du vælger catering og lader os stå for fødselsdagsmenuen kan du vide dig sikker på, at vores kokke har kælet for detaljen, og vi ved intet bedre end at mætte glade kunder.

Lad os sammen finde den menu, du ønsker dig på din fødselsdag

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at beslutte, hvad der serveres for dine gæster. Hvis du har særlige præferencer, vi skal tage højde for, kan vi helt sikkert efterkomme dine ønsker. Det er trods alt din fødselsdagsfest. Nummeret er 7120 8120 og mailen er hello@ebuffet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. Og så hurra for dig, for god mad og gode fester.