Fortsæt til indhold

FAQ

Bestilling

Hvor lang tid før arrangementet skal jeg bestille min buffet?

Vi anbefaler at du bestiller i så god tid som muligt, så du er sikker på vi har ledigt. Sidste frist for bestilling er 5 dage før levering. Husk at du altid kan ændre antallet af kuverter helt gratis indtil 7 dage før levering så selv om du ikke ved præcist hvor mange gæster der kommer kan du roligt bestille i god tid.

Hvor mange kuverter skal jeg bestille?

Du skal bestille minimum 8 kuverter i vores byg selv og minimum 10 kuverter i vores fastsatte menuer. Dog skal du bestille for mindst 1000 kr.

Hvor mange gæster skal der bestilles til når der er børn med til arrangementet?

Dette afhænger meget af børnenes alder og deres appetit. Som hovedregel kan børn under 6 år nøjes med en halv kuvert pr. barn. Til børn over 6 år anbefaler vi at man bestiller en hel kuvert pr. barn.

Jeg fik ingen ordrebekræftelse, da jeg bestilte min buffet?

Du har måske angivet en forkert mailadresse, eller adressen på en mailboks der er overfyldt. Endeligt kan det ske at et spamfilter har slettet vores mail med ordrebekræftelsen. Du har mulighed for selv at printe en kopi af din ordre ud under ”indstillinger” når du er logget ind med din bruger på vores hjemmeside.

Jeg har glemt mit kodeord hvordan finder jeg det?

Du har mulighed for at få nulstillet dit kodeord ved at klikke på ”Glemt kodeord”.

Er priserne inkl. moms?

Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms.

Levering

Hvad koster levering?

Vores leveringsomkostniger er fra 249 DKK og bliver beregnet ved bestillingen.

Hvilke områder levere i til?

Vi leverer på hele Sjælland. Skriv til og hvis du er i tvivl om vi leverer i dit område.

Betaling

Hvordan betaler vi for vores buffet?

Private kunder kan betale med Dankort, internationale kreditkort samt Mobilepay på vores hjemmeside. Private virksomheder samt offentlige institutioner kan også betale med almindelig eller elektronisk faktura.

Er det muligt at betale kontant ved leveringen?

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed og en hurtig og enkel levering, kan vi desværre ikke tilbyde at modtage kontanter ved leveringen.

Ændringer

Kan jeg ændre antallet af kuverter i min bestilling?

Du kan ændre antallet af kuverter helt gratis frem til 7 dage før levering. Det eneste krav er at I stadig er mindst 8 gæster, der er minimumskuvertantallet hos os. (10 kuverter på faste buffeter)

Kan jeg ændre retter i de buffeter i har sammensat

Vi kan ikke ændre i buffeter/menuer der er lavet på forhånd. du kan dog tilføje ekstra retter hvis du kunne tænke dig nogle retter der ikke indgår.

Afbestiling uden afbestillings-forsikring.

Senest 7 dage før. Kan din ordre flyttes til en ny dato uden beregning forudsat der er ledigt. Eller Kan ændres til et tilgodebevis fratrukket kr. 200,- i administrationsgebyr.

6 dage før levering kan eller ændres til tilgodebevis fratrukket 50% i administration og dækning af råvareudlæg

5 dage før levering kan eller ændres til tilgodebevis fratrukket 75% i administration og dækning af råvareudlæg

4 dage før levering/afhentning og frem kan man afbestille sin ordre men dog uden nogen form for kompensation

Ved Modtagelse af maden

Hvor længe kan vi vente med at spise

Vi anbefaler, at maden spises på leveringsdagen. Vi transporterer maden i max to timer, hvilket betyder, at I altid har en time til at spise det fra levering. Hvis maden spises herefter, henviser vi til Fødevarestyrelsens anbefalinger for opbevaring om nedkøling og opvarmning. https://www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Guides/Sider/Saa-laenge-kan-din-mad-holde-sig.aspx