Fortsæt til indhold

Som nybagt forælder er det sjældent, at der er overskud til både at være vært og stå i køkkenet til barnedåben. Hos eBuffet tilbyder vi at stå den kulinariske oplevelse i forbindelse med den store dag, så du som forælder kan koncentrere dig om at nyde dagen i selskab med venner og familie. Vi tilbyder diverse former for catering til et barnedåb, samt mulighed for selv at sammensætte retter. Ring til os på tlf. 7120 8120 eller send en mail til hello@ebuffet.dk, så får vi en snak om jeres ønsker i forbindelse med den store dag.

Dét kan du altid regne med, når du bestiller hos eBuffet

Den kulinariske oplevelse er altid i højsædet, når du bestiller catering fra eBuffet. Vores store passion for mad og kvalitetsråvarer afspejler sig altid i det, vi leverer. Vi har siden dag ét haft klare visioner om, hvad vi aldrig vil gå på kompromis med. Vi laver derfor mad, som ikke kun er velsmagende, men som også giver god smag i munden. Minimum 30 % af vores ingredienser er økologiske, hvilket vi mener, både er med til at højne kvalitetsniveauet og samtidig udviser omtanke for miljøet. 

Lækker og velanrettet mad til barnedåb

Når I bestiller maden til jeres barnedåb, bliver det altid leveret velanrettet, så du kun skal bekymre dig om at sætte det på bordet. Vores vigtigste opgave er, at du skal lave så lidt som muligt på en dag, hvor der i forvejen er meget at se til. Glade kunder er hvad vi lever af. Derfor er det vigtigt for os, at kommunikationen altid er god, så ingen misforståelser sker. Vores service er derfor personlig, og du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker for menuen. Maden til barnedåben må ikke undervurderes som en vigtig komponent, når der i fremtiden kigges tilbage på dagen som helhed. Vi garanterer derfor, at I altid kan regne med en velsmagende og velanrettet menu, der giver jer og jeres gæster en kulinarisk oplevelse.

Ring til os og hør nærmere om catering til barnedåb

Er du interesseret i at høre mere, såsom mulighed for vegetarmenu, eller aftale detaljer for jeres barns store dag, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 7120 8120 eller sende en mail til hello@ebuffet.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.