Fortsæt til indhold

Søger du en leverandør af catering til konfirmation? Så er du landet det helt rette sted. eBuffet har leveret catering siden 2006, og vi har lige siden bestræbt os på at levere kompromisløs kvalitet og kreative kulinariske indslag til vores kunder – og sådan bliver det ved med at være. Du og dine gæster er derfor altid sikret velsmag og veltilberedte menuer, når du bestiller mad ud af huset hos eBuffet. Se vores menuer her på siden, og find inspiration til dit næste arrangement, eller kontakt os på 7120 8120 for et tilbud på mad ud af huset. Vi holder til i Glostrup og leverer mad til kunder i hele Storkøbenhavn og omegn.

Velsmagende og velanrettet mad til konfirmationen

En konfirmation er en stor dag for mange unge mennesker. Derfor skal hele dagen selvfølgelig også gå op i en højere enhed – fra ceremonien i kirken og den efterfølgende fest til menuen. Ceremonien og festen kan vi ikke garantere bliver succeser – men vi skal sørge for, at menuen går op i en højere enhed. Vores hold af erfarne og engagerede kokke står nemlig klar til at kreere og kokkerere i køkkenet og sørge for gastronomisk glæde til konfirmanden og gæsterne – uanset om I foretrækker traditionel konfirmationsmad, eller I ønsker inspiration til mere utraditionelle og kreative kulinariske anretninger.

Hvad end I foretrækker af mad til konfirmationen, er I dog altid sikret følgende, når I bestiller catering til konfirmation hos eBuffet: velsmagende og veltilberedte menuer lavet på friske råvarer – nøje udvalgt med fokus på økologi, dyrevelfærd og miljø. Vi har et erklæret mål om at 30 % af vores råvarer skal være økologiske, ligesom vi kun køber kød fra dyr, der har haft det godt. Vi tror nemlig på, at et godt liv giver god smag til kødet. Ikke mindst prioriterer vi lokale råvarer for så vidt muligt at mindske vores aftryk på miljøet. Dermed er du og dine gæster ikke kun sikret god smag, når du bestiller mad til konfirmationen hos eBuffet – men også en god smag i munden.

eBuffet – kærlighed til mad siden 2006 

eBuffet er et cateringfirma, som siden 2006 har leveret menuer til alt fra mindre selskaber til firmafester og vigtige livsbegivenheder som konfirmationer, barnedåbe og bryllupper. Uanset hvilken begivenhed, der en centrum for menuen, løfter vi dog altid opgaven med engagement og entusiasme – uden at gå på kompromis med hverken smag eller dine ønsker. Vi laver alt fra buffet og klassiske retter til de mere utraditionelle menuer, som udfordrer såvel vores egen kunnen som vores gæsters smagsløg. Uanset hvad du foretrækker til konfirmationen, vil du og dine gæster altid kunne mærke og smage vores kærlighed til mad, når du bestiller catering hos eBuffet. Ikke mindst er du altid sikret klar kommunikation og dialog gennem hele forløbet – fra det første uforpligtende tilbud til den sidste ret er ryddet af bordet. Det er med til at sikre, at der er match mellem vision og virkelighed.

Bestil catering til konfirmation hos eBuffet

Skal vi levere menuen til konfirmationsfesten? Kontakt os på 7120 8120 eller hello@ebuffet.dk, og få et uforpligtende tilbud på delikat mad til konfirmationen. Vi står selvfølgelig også klar til at rådgive og inspirere, hvis du eller konfirmanden har brug for forslag og idéer til menuen den store dag.