Salgsbetingelser

Disse salgsbetingelser finder anvendelse på køb af varer hos Ebuffet (en del af Madværk), CVR-nr.: 32303986, Gladsaxevej 378, 2860 Søborg

Betaling

Vi modtager betaling med Dankort, faktura (kun for kapitalselskaber) og EAN (kun for offentlige kunder). Beløbet trækkes 3 dage før levering. Bestiller du mindre end 3 dage før levering, trækker vi pengene med det samme.

Alle priser er angivet i danske kroner pr. kuvert inkl. moms. Ekskl. levering.

Sikkerhed ved betaling

Alle kortoplysninger håndteres af Scanpay Aps, der er certificeret til at håndtere betalingsdata. Scanpay Aps sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken Ebuffet eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.

Gem betalingskortet

For at det skal være så nemt for dig som muligt, tilbyder vi oprettede brugere, at de kan gemme oplysningerne fra betalingskortet, så de kun skal tastes den ene gang. Dine betalingsoplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt hos Scanpay Aps. Ebuffet vil herefter trække pengene automatisk i forbindelse med din ordre, når du vælger betaling med et af de registrerede kort.

Levering

Prisen for levering er 200 kr. Prisen for afhentning af termokasser efter arrangementet er 100 kr.

Ved bestilling af maden bliver du bedt om at vælge et ønsket leveringsinterval på 1 time. Du skal sørge for at der er nogen til stede på den angivne adresse indenfor det angivne tidsrum. Såfremt, der ikke er nogen til at tage imod maden, kan vores medarbejder blive nødt til at køre videre, og vi forbeholder os ret til at levere maden senere end det aftalte samt beregne et ekstra leveringsgebyr på 200 kr. for genlevering.

Ændring

Du kan uden omkostninger ændrer antallet af kuverter i din ordre frem til 7 dage før levering. Dette sker ved at logge ind på selvbetjening på vores hjemmeside.

Afbestilling

Det er ikke muligt at afbestille din ordre med mindre du ved bestilling eller senest 24 timer efter bestilling har tilvalgt en af vores afbestillingsbeskyttelser.

Enhver afbestilling skal ske skriftligt via e-mail, uanset om ordren er betalt eller ej, ligesom vi skriftligt bekræfter afbestillingen.

Fortrydelsesret

Ved køb af catering er ingen fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 12.

Forgæves kørsel efter termokasser

Hvis vi må køre forgæves efter afhentning af termokasser vil du blive kontaktet med henblik på aftale om nyt afhentningsforsøg. Vi beregner et tillæg på 100 kr. for hvert forgæves afhentningsforsøg.

Reklamation

Har du reklamationer til din ordre, kan du kontakte os ved at gå ind på ebuffet.dk/kontakt eller på telefon 71208120. Reklamationer skal foretages hurtigst muligt efter modtagelse eller fortæring af maden eller ved manglende levering. Det gælder både i relation til levering og indholdet. På den måde kan vi med det samme reagere og give dig en bedre service.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail[at]ebuffet.dk.

 

PERSONDATAPOLITIK

På hjemmesiden anvendes såkaldte cookies for at gøre besøget for dig så nemt som muligt. Du har mulighed for at slette cookies fra din computer.

Derudover anvendes logstatistik der giver Ebuffet oplysninger om hvor mange besøgende hjemmesiden har samt hvilke sider de besøger.

For at indgå aftaler med Ebuffet gennem hjemmesiden skal du lade dig registre med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnr., e-mail adresse samt i visse tilfælde leveringsadresse, Cvr.nr. og EAN-nummer. Der registreres aldrig personfølsomme oplysninger.

Registreringen sker for at gøre det muligt for Ebuffet at levere din buffet. Oplysningerne registreres hos Ebuffet og opbevares i 5 år, jf. krav i bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Ebuffet har adgang til de oplysninger der registreres via hjemmesiden. Dataansvarlig er Madværk Aps.

Kundeoplysninger opbevares og transmitteres ikke krypteret. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Du har som kunde hos Ebuffet altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen samt ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder følger af Persondataloven.

Henvendelse vedr. registrering af dine personlige oplysninger bedes rettet til Ebuffet.

Senest opdateret 5. september 2019