PrisMatch

PrisMatch er gældende hvis du forud for din bestilling hos Ebuffet eller senest 8 dage efter finder en tilsvarende buffet til en lavere pris hos en af vores konkurrenter.

Der skal være tale om en pris der er offentliggjort over for en bredere kreds, eksempelvis ved annoncering eller i en brochure, og som skal være tilgængelig for alle personer. Priser i individuelle tilbud, til særlige grupper eller priser der kun er gældende ved brug af kuponer, rabatkoder eller lign. kan ikke betragtes som værende tilgængelig for alle personer.

Med pris menes alene pris pr. kuvert for selve buffeten. Pris for ydelser som eks. afbestilllingsforsikringer, drikkevarer og levering indgår ikke som en del af beregningsgrundlaget.

Med konkurrenter menes et andet firma registreret i det danske CVR-register og som har konkret mulighed for at levere en tilsvarende buffet på samme dag og tidspunkt hvor den hos Ebuffet bestilte buffet ønskes leveret.

Har du fundet en buffet til en lavere pris så kontakt os med henvisning til hvor du har fundet den. Herefter refunderer vi differencen og giver dig et gavekort til Ebuffet på 200 kr.