Fortsæt til indhold

Vores tilgang til råvarer

Vores filosofi

Vores vision er at skabe uforglemmelige smagsoplevelser og fremme dansk madkultur. Det stiller store krav til både kvalitetssans, kreativitet og ordentlighed. Samtidig er det også en vision, der skaber drivkraft, retning og sammenhæng for alt, hvad vi laver. Når vi udvikler F&B-løsninger, insisterer vi på, at det, vi laver, skal give mening og have betydning – for vores kunder og deres gæster, for vores medarbejdere og for den verden, der omgiver os. Kun sådan kan vi have god smag i munden.

Vores råvarer

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

ØKOLOGI- Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi af alt den mad vi servere

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for en hver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark.

Dyrevelfærd

For os er det uhyre vigtigt at servere lødig mad, der både smager godt og samtidig giver en god smag i munden. De her kyllinger har opnået det franske Label Rouge-certifikat, som kun tildeles den allerbedste smag. Det kan simpelthen smages, når en kylling har haft et frit og naturligt liv

10 gode grunde til at spise lokalt

  1. Du støtter de små producenter i dit lokalområde
  2. Du får mere liv og aktivitet i dit lokalområde
  3. Du får friskere varer
  4. Du får sundere råvarer
  5. Du kan spare penge
  6. Du kan tale med producenten
  7. Du kan få ny inspiration til brug af grøntsager
  8. Du kan få inspiration til nye kødudskæringer
  9. Du er med til at sikre en bæredygtig produktion
  10. Du er med til at sikre bedre dyrevelfærd

Med disse argumentation in mente, er det grundlaget for at vi sætter fokus på og tænker over hvilken gode grunde der er til at spise lokal mad.