Fortsæt til indhold

Er du også vild med tapas? Så er tanken om en tapasbuffet fyldt med velsmag og gode råvarer måske også noget, der kan sætte gang i mundvandet på dig. I en god tapasmenu er der kræset for detaljen, og vi har sørget for både spanske og græske specialiteter med tortilla, oliven, serranoskinke og meget andet, der hører sig til.

Åbn op for en god omgang tapas

Tapas betyder i virkeligheden ‘låg’ og bestod oprindeligt af en skive pølse eller skinke, der blev serveret som dække over et glas vin for at undgå fluer og støv i drinken. Men tapas har siden hen udviklet sig sammen med moderne gastronomi og er i dag indbegrebet af en masse fine, forskellige og fantasifulde kreationer.

Tapas til en særlig lejlighed

De fleste sætter pris på en god omgang tapas. Og er der ikke altid en god lejlighed til at invitere venner eller familie på tapas? Sammen med god vin er fundamentet i hvert fald lagt for en hyggelig middag, hvor de små anretninger kan nydes i fulde drag. Og nå ja, så behøver du ikke røre en finger. Vælger du catering fra Ebuffet, sørger vi nemlig for maden og for leveringen, hvis du er klar på at nyde en buffet af lækker tapas sammen med nogle, du kan lide. 

 

  • Slip for at stå i køkkenet og se i stedet et udpluk af bestanddelene, du får med, hvis du bestiller catering fra os:
  • Spansk manchego ost
  • Dadler i baconsvøb 
  • Spansk omelet med kartofler og løg
  • Små sprøde, marinerede peberfrugter fyldt med cremet ost 
  • Græske frikadeller med oksekød, feta og krydderier

Vi har gjort det nemt for dig

Det er nemt at få leveret velsmagende tapas til døren. Fortæl os, hvor mange I er og specificer dine ønsker, hvis der er noget, vi skal være særlige opmærksomme på. Har du spørgsmål til vores mad ud af huset, så vil vi hjertens gerne høre fra dig på telefon 71208120 eller på mailen hello@ebuffet.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.