Fortsæt til indhold

Hos eBuffet kan vi hjælpe med mad til det store studentergilde. Som en indvarsling af sommerferiens begyndelse forløber studenterugen med den ene fest efter den anden og fortsætter sommeren ud med adskillige studenterfester. Og for at I kan koncentrere jer om fejringen, talerne og gæsterne, tilbyder vi at sørge for mad til fest. Lige fra let tapas til fuld buffet med alt hvad hjertet begærer.

Vi garanterer et lækkert måltid med både kendte og kulinariske madoplevelser, så I kan føle jer godt tilpas under festlighederne. Kuvertpriser på maden til studentergildet afhænger af, hvilken menu, I vælger. I kan gå ind og bestille lige den menu I ønsker her, eller læse mere om vores mad til studenterfest nedenfor.

En studenterfest er en engangsforestilling

Det er ikke hver dag, at man bliver student. Faktisk er det kun én gang i livet, at det sker. Af den grund har man ofte heller ikke lyst til at gå ned på noget som helst – tværtimod. Det skal være storslået. Der skal være gæster. Og så skal man servere noget lækker studentergildemad. Men det er ikke altid, at man har hverken overskuddet, lysten eller tiden til det hele, så hvorfor ikke lade os stå for mad-leveringen til studentergildet? Med vores mad ud af huset til studenterfest skal I kun bekymre jer om at varme og servere maden, og så har vi klaret resten. Det kan forhåbentlig hjælpe med, at I kan nyde dagen lidt mere, end hvis det meste af festen skulle gå med at stå i køkkenet.
 

Kulinariske kundskaber i køkkenet med mad til studentergilde

Vi har stået for catering og levering af buffeter siden 2006 med et stort fokus på kvalitet i madlavningen, men også udforskning af, hvad der er vores passion i livet: MAD! Med vores catering til studenterfest, kan vi altså garantere dig nem mad til studentergildet i udsøgt kvalitet. Du skal nemlig ikke stå for den, og så sørger vi samtidig for, at den er lidenskabeligt lavet. Vi har altid tjek på de mest populære retter i menuen, men udforsker også hele tiden nye områder, så vores buffet udvikler sig og inspirerer. Herudover har vi et fokus på at bruge lokale råvarer for både at støtte lokalmiljøet og værne om klimaet. Vi bestræber os også altid på at benytte friske og gode råvarer, ligesom vi går op i dyrevelfærden i vores mad ud af huset til studenterfest. Hos os må maden nemlig gerne smage godt – og efterlade en god smag i munden.

Vi hjælper med fejringen af de unge

“Åh, de smukke unge mennesker, gid de længe leve må!” Sådan synger vor kære Kim Larsen så smukt, og vi kan jo kun stemme i. Lad de smukke unge mennesker længe leve – og lad os give dem en mindeværdig fest med på vejen. Hvordan festlighederne skal foregå er jo helt op til jer og studenten, men hvis vi kan hjælpe med den mindste smule undervejs, gør vi gerne det med catering til studenterfest. Fra brunch til taps og middag til buffet.

I kan bestille maden med det samme her på vores hjemmeside, så lover vi, uanset hvilken ret, mad eller anretning, I bestiller, at maden bliver prikken over i’et til festen. Er der yderligere spørgsmål kan I kontakte os på 7120 8120 eller sende en mail til hello@ebuffet.dk.