Fortsæt til indhold

Hos eBuffet kan du bestille din påskefrokost, om det så er i privaten eller til erhverv, du skal have sørget for sild, lune deller og lammekølle. Påskefrokosten består nemlig af utallige retter, og når man ikke skal gå ned på hverken den ene, den anden eller den tredje af slagsen, kan det til gengæld være rart at slippe for at kokkerere dem. Derfor tilbyder vi vores hjælp med catering. Slå på tråden på tlf. 7120 8120 eller send en mail til hello@ebuffet.dk, så finder vi sammen ud af, hvordan menuen skal sættes sammen til jeres påskefrokost.

Vores måde at sikre indbydende og samvittighedsfulde retter

Når du bestiller mad ud af huset fra eBuffet, sørger vi for alle de ting, du forventer af en god og lækker påskefrokost. Lækker mad er en selvfølgelighed, og vi sørger også for, at den er anrettet på en indbydende måde, der samtidig er nem at håndtere. 

Vi har nemlig som fokus, at du skal kunne se, at du har bestilt maden udefra og dermed oplever en ekstra kvalitet. Det skal naturligvis ikke være en hån mod din bedstemors lune frikadeller – som vi godt ved, er de bedste – men det skal være så tæt på dem, som det lader sig gøre. 

Og herudover har vi også dedikeret os til at sørge for en anden bekymring, som bliver mere og mere implicit, når man arbejder med mad: råvarernes kvalitet. 

Derfor udvælger vi vores råvarer ud fra kriterier som dyrevelfærd, lokalt købt og økologi. Under økologi bestræber vi os fx på at levere retter med minimum 30 % økologiske råvarer – og gerne mere. Vi mener nemlig, at miljøet er nødvendigt at medtænke i sin madlavning i dag. Og så smager det både godt og giver god samvittighed.

Vores menu til påskefrokost

Påsken er bundet op på traditioner, når vi holder fri i helligdagene og skal ses med familien eller vores bedste venner. Det har med tiden også ført til store traditioner i forbindelse med påskefrokosten, men det er helt sikkert lidt forskelligt fra påskefrokost til påskefrokost, hvad du får serveret. 

Derfor kan du også selv sammensætte din menu hos os. Om din favoritret til påskefrokosten så er en rejecocktail, tarteletter eller helstegt laksefillet, kan du finde det hos os, og du bestemmer selv. Se mere under vores byg-selv-menu her.

Til inspiration er nogle klassiske elementer i en påskefrokost som følger: 

  • Æg: Skidne æg (æg i sennepssovs), almindelige kogte æg, røræg og naturligvis påskeæg
  • Alle former for sild: Karrysild, marinerede sild, hvide sild, sennepssild, stegte sild osv. 
  • Lune frikadeller
  • Tarteletter
  • Lun leverpostej
  • Hjemmelavet hønsesalat
  • Tunmousse
  • Laks

Kontakt os og få et godt tilbud på den helt rigtige påskemenu

Påskefrokosten er ligesom julefrokosten én af årets festligste begivenheder – men også travleste i køkkenet. Derfor tilbyder vi at lette byrden for dig, så du ikke bruger tiden i køkkenet – men i stedet ved bordet. 

Kontakt os på 7120 8120 eller send en mail til hello@ebuffet.dk. Vi svarer på dine spørgsmål, rådgiver og vejleder om menu og bidrager med inspiration, hvis du har behov for det.