Fortsæt til indhold

Om ebuffet

eBuffet er stiftet ud fra en stor kærlighed til mad. Siden 2006 har vi haft den store glæde at kunne servicere mere end en halv million danskere til deres livs vigtigste begivenheder, hyggelige selskaber og arrangementer. Det er et stort ansvar, som vi løfter med stolthed år efter år.  

Vi leverer kvalitetsmad til rimelige priser, og vores råvarer er nøje udvalgt med fokus på lokale råvare, dyrevelfærd og økologi. Vores menuer rummer altid både de klassiske retter og nye, spændende muligheder. Mad er vores passion, så vi kan slet ikke lade være med at finde på nye, lækre smagsoplevelser for vores kunder. Det vigtigste i eBuffet er glade kunder. Vi er altid åbne for dialog og kommunikation med dig. Skulle du have et specifikt ønske eller en særlig forespørgsel, er vi altid klar til at besvare henvendelser via vores kontaktformular.

Vi holder til på Erhvervsvej 17, 2600 Glostrup og leverer til hele Storkøbenhavn og omegn. Er du i tvivl om, hvorvidt vi leverer til din by, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at kunne levere mad til jeres næste arrangement. eBuffet drives af Madværk ApS, cvr. 32303986.

Mød vores hold

Køkkenchef

Med 25 års erfaring som kok og 9 år som køkkenchef i Ebuffet har Miki helt styr på madlavningen. Miki bruger sine mange års erfaring til at sammensætte de bedste retter til vores kunder så de smager godt hver gang.