VÆLG-SELV
MIDDAGSBUFFET

FRA

90,-

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Vælg mellem mere end 50 forskellige retter

Frikadeller, okseculotte, skinke, fyldte pandekager, tærter, kyllingelår, pastasalat, flødekartofler og meget mere.

VÆLG-SELV
TOTALARRANGEMENT

FRA

135,-

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Forret

Buffet

Dessert

Natmad

VÆLG-SELV
TAPASBUFFET

FRA

69,50

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Fyldte peberfrugter, dadler i bacon, manchego ost, oliventapenade med mere

14 forskellige, lækre retter

DE LUNE RETTER ER VARME OG DET HELE ER LIGE TIL AT SÆTTE PÅ BORDET

LEVERING PÅ HELE SJÆLLANDALLE DAGE - ÅRET RUNDT

ER VI FORSINKEDE FÅR DU EN NY BUFFET GRATIS!

Bestil mad ud af huset fra Ebuffet

Hos Ebuffet tilbyder vi mad ud af huset til små såvel som større selskaber. Så ønsker du catering til en familiefødselsdag, barnedåb, konfirmation eller noget helt tredje, kan vi stå for maden og leveringen. Vi har både lune og kolde retter du kan vælge imellem og alle retter leveres helt færdigtilberedte og klar til at spise.
Udvalget hos Ebuffet er stort når det gælder middagsbuffeter, og du kan ved hver bestilling vælge fra og til helt som du vil. Til de større middage har vi eksempelvis vores Vælg-Selv Totalarrangement, som byder på forret, buffet med tre hovedretter og fire tilbehørsretter, dessert og natmad. Og du kan vælge mellem mere end 70 forskellige retter, så du kan sammensætte dit valg af mad ud af huset helt efter dine egne behov.

Middagsretter med leveringsgaranti

Vi tilbyder mad ud af huset med leveringsgaranti til dig og dit selskab i København, på Sjælland samt på Lolland og Falster. Du får lækre og delikate middagsretter leveret til tiden og alle lune retter er varme ved ankomst.

Vi ved også hvor vigtig en præcis levering er og er derfor glade for at kunne tilbyde LeveringsGaranti. Skulle det uheldige derfor ske at din levering er mere end 30 minutter forsinket giver vi dig en ny buffet gratis i form af et gavekort på samme beløb som den buffet du har købt.