Julefrokost

VÆLG-SELV
JULEFROKOST

FRA

96,-

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Vælg mellem 17 forskellige retter

Flæskesteg, frikadeller, andelår, røget laks, fiskefileter, rejer og meget andet!

JULEFROKOST 1. & 2. JULEDAG?

Husk at bestille senest 18. december

VI LEVERER JULEFROKOST ALLE DAGE MELLEM KL. 8 OG 18 (FREDAG OG LØRDAG TIL 19) I PERIODEN 1. NOVEMBER – 31. JANUAR.

DE LUNE RETTER ER VARME OG DET HELE ER LIGE TIL AT SÆTTE PÅ BORDET

LEVERING PÅ HELE SJÆLLAND
ALLE DAGE - ÅRET RUNDT

ER VI FORSINKEDE FÅR DU EN NY BUFFET GRATIS!

Mad ud af huset – København og Sjælland

Bor du i København eller på Sjælland, og skal du bruge mad ud af huset? Hos Ebuffet specialiserer vi os i catering, til små såvel som større sultne selskaber. Så har du en familiefødselsdag, forretningsmiddag eller noget helt tredje, vil vi med glæde stå for leveringen. Vi har både lune og kolde retter du kan vælge imellem, og får du mad ud af huset fra os, garanterer vi dig for at maden altid er klar til servering med det samme.

Vi har et bredt udvalg af lækre middagsretter

Vores udvalg er bredt når det gælder middagsretter, og du kan ved hver bestilling vælge fra og til helt som du vil. Til de større middage har vi eksempelvis vores Vælg-Selv Totalarrangement, som byder på forret, buffet med tre hovedretter og fire tilbehørsretter. Du kan få friskrørt laksemousse (forret), rosastegt kalvecuvette (hovedret) og slutte af med en klassisk rabarber tærte (dessert) – mulighederne er mange og råvarerne er nøje udvalgt!

Madudbringning med leveringsgaranti

Vi tilbyder mad ud af huset til dig og dit selskab i København, på Sjælland og på Fyn, og kommer vi mere end 30 minutter for sent, er næste buffet helt på vores regning. Hvis du ikke ved med sikkerhed om arrangementet bliver til noget, kan du tilføje Afbestillingsbeskyttelse dér, hvor du også vælger dine retter. På denne måde undgår både du og vi at stå med en helt masse lækker mad tilovers, uden nogen til at nyde godt af det.