INFORMATION

Bestilling

Du bestiller nemt og enkelt din menu eller buffet her på hjemmesiden. Under punkterne brunch, frokost, reception og middag kan du finde buffeter til hver enkelt lejlighed. Alle buffeter kan leveres hele dagen uanset hvilken kategori de hører under.

Vi anbefaler altid at du bestiller i så god tid som muligt, så du undgår at vi er optagede på det ønskede leveringstidspunkt. Sidste frist for bestilling er onsdagen før levering, men en del leveringsintervaller kan dog være optagede før dette tidspunkt. Når du bestiller kan du med det samme se om vi har ledigt på det ønskede tidspunkt.

Ved alle buffeter er minimumsantallet 8 kuverter.

 

Ændringer & afbestilling

Du har altid mulighed for at ændre antallet af kuverter uden det koster noget indtil 7 dage før levering.

Mod et gebyr på 200 kr. kan du ændre din bestilling til et gavekort indtil 7 dage før levering.

Det er ikke muligt at foretage ændringer i kuvertantallet mindre end 7 dage før levering.

 

Betaling

 

Kreditkort

Betaling for privatpersoner, foreninger, enkeltsmandsfirmaer og lign. sker med Dankort når du bestiller din buffet.

Foretager du efterfølgende ændringer i din buffet bliver beløbet refunderet til dit kort i løbet af højst 3 dage.

Al kommunikation mellem betalingssystemet og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL-forbindelse. Derfor kan hverken uvedkommende, eller Ebuffet se dine kortoplysninger.

 

Faktura

Bestiller du på vegne af en offentlig institution kan du vælge betaling med elektronisk faktura.

Bestiller du på vegne af et aktie- eller anpartsselskab kan du blive oprettet som erhvervskunde, der giver mulighed for at betale med faktura.

Efter levering af din buffet sender vi en faktura på e-mail. Fakturaen skal betales indenfor 30 dage efter modtagelsen.

 

 

Levering

Vi tilbyder levering i hele Hovedstadsområdet – inkl. Helsingør, Hillerød, Frederikssund, Roskilde og Køge.

Levering sker i det interval på 1 time som du vælger ved bestilling.

Pris for levering er 200 kr.

 

Leveringstidspunkter:

Lørdag kl. 8-19

Søndag samt helligdage kl. 8-15

Vi leverer som udgangspunkt ikke mandag-fredag. Er I 50 eller flere kuverter og ønsker levering mandag-fredag er du dog velkommen til at kontakte os.

 

Når jeg modtager maden

 

Maden

Alle retter leveres klar til at spise. Alle lune retter, undtagen saucer og natmad, leveres varme i termokasser og du behøver således ikke bruge tid på at varme noget op.Du eller dine gæster skal selv skære stege og brød ud.Alt mad leveres på engangsservice og du behøver således ikke tænke på opvask eller tilbagelevering af service.

 

Termokasser

Af hensyn til miljøet og en god hygiejne lægger vi vægt på at få vores termokasser tilbage i pæn stand. Ønsker du at låne en eller flere termokasser er det muligt mod betaling af pant på 120 kr. pr. kasse. Betaling af pant sker med MobilePay til medarbejderen der leverer din buffet. Ønsker du at betale for kasserne på forhånd er dette muligt ved at kontakte kundeservice.

Beløbet refunderes ved returnering af kasserne i pæn stand i vores køkken på Gladsaxevej 378, 2860 Søborg hverdage mellem kl. 8 og 14. Ønsker du at få kasserne afhentet er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for aftale om dette. Det koster 200 kr. for afhentning.

Kontakt os

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?