Hvorfor vælge Ebuffet?

DE LUNE RETTER ER VARME

Vælger du en buffet fra os skal du ikke stå og rode med at varme de lune retter. Alle lune retter leveres nemlig varme i termokasser lige til at sætte ind på buffeten. Og ønsker du at beholde termokasserne indtil maden skal serveres kan vi hente dem igen et par dage senere for kun 100 kr. ekstra.

VI ER FLEKSIBLE

Det er altid en god idé at bestille din buffet i god tid – men det kan være svært at vide hvor mange gæster der kommer. Derfor kan du uden nogle gebyrer ændrer antallet af gæster indtil 7 dage før levering. Og vælger du en af vores afbestillingssikringer kan du reducere antallet eller helt afbestille din buffet indtil kun 72 timer før levering!

VI LEVERER TIL TIDEN

Ebuffet er et af Danmarks mest præcise catering-firmaer og hos os vælger du selv om du vil have din buffet leveret indenfor et interval på en time eller præcis når du har lyst. Skulle det endelig ske at din buffet bliver forsinket mere end 30 minutter får du – takket være vores LeveringsGaranti – en ny buffet til samme beløb helt gratis!

HOS OS FÅR DU VÆRDI FOR PENGENE

Vi ved at vores priser er nogle af de bedste på markedet og det tør vi godt garantere! Finder du derfor en tilsvarende buffet billigere hos en af vores konkurrenter refunderer vi naturligvis straks differencen.