VÆLG-SELV
FROKOSTBUFFET

FRA

90,-

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Vælg mellem mere end 50 forskellige retter

Frikadeller, okseculotte, skinke, fyldte pandekager, tærter, kyllingelår, pastasalat, flødekartofler og meget mere

VÆLG-SELV
TAPASBUFFET

FRA

69,50

PR. KUVERT

Sammensæt selv

14 forskellige, lækre retter

Fyldte peberfrugter, dadler i bacon, manchego ost, oliventapenade med mere

VÆLG-SELV
PÅLÆGSBUFFET

FRA

96,-

PR. KUVERT

Sammensæt selv

Vælg mellem 17 forskellige retter

Flæskesteg, frikadeller, andelår, røget laks, fiskefileter, rejer og meget andet!

DE LUNE RETTER ER VARME OG DET HELE ER LIGE TIL AT SÆTTE PÅ BORDET

LEVERING PÅ HELE SJÆLLANDALLE DAGE - ÅRET RUNDT

ER VI FORSINKEDE FÅR DU EN NY BUFFET GRATIS!

Frokost ud af huset til hele Sjælland

Når dig og familien, vennerne, kollegaerne eller forretningsforbindelserne er samlet til frokost, vil du nok foretrække, at tiden nydes bedst muligt. Hvis du selv står for alt lige fra indkøb til anretning, er der oftest ikke meget tid tilovers. I sådan en situation vil du nok foretrække at få leveret frokost ud af huset.

Skal du holde et arrangement midt på dagen kan vi derfor tilbyde et stort udvalg af retter til frokosten, med det formål at du kan spare tid og energi, dér hvor det virkelig betyder noget. Høre man til dem som ikke kan modstå det kolde bord, har vi Vælg-Selv Pålægsbuffet, hvor vi blandt andet tilbyder lun leverpostej, hønsesalat og røget laks. Frokosten leveres ud af huset præcist når du ønsker, så du bare kan koncentrere dig om at nyde den gode mad.

Er man mere til et udvalg af stege, frikadeller, tærter mm. anbefaler vi vores Vælg-Selv Frokostbuffet med over 50 forskellige retter, fordelt på hoved – og tilbehørsretter. Vi leverer disse lækre frokostbuffeter ud af huset til hele Sjælland samt Lolland og Falster.

Frokost catering med leveringsgaranti

Vi tilbyder frokost catering overalt i København, på Sjælland samt Lolland og Falster. Vores udvalg til frokostbuffeter er stort og i vores Vælg-Selv frokostbuffet kan du blandt andet vælge imellem 50 forskellige retter.

Derudover tilbyder også levering af tapas catering, hvis du ønsker at kunne byde dine gæster på et udvalg af små, delikate retter. Tapas har gennem årene vundet indpas i de danske ganer, og af gode grunde. Med vores Vælg-Selv Tapasbuffet kan du helt selv sammensætte din Tapas Buffet og få den leveret ud af huset. Vælg mellem fx cristorritas (små spanske krydrede pølser), marinerede peberfrugter med cremet ost, dadler i baconsvøb og manchego ost.

Vi ved også hvor vigtig en præcis levering er og er derfor glade for at kunne tilbyde LeveringsGaranti. Skulle det uheldige derfor ske at din levering er mere end 30 minutter forsinket giver vi dig en ny buffet gratis i form af et gavekort på samme beløb som den buffet du har købt. Dette betyder at hvis uheldet er ude, kan du næste gang få frokost catering ud af huset på Ebuffets regning.