Brunch

VÆLG-SELV
BRUNCH BUFFET

FRA

69,50

PR. KUVERT

I vores Vælg-selv Brunch Buffet kan du vælge mellem 45 spændende retter, fx. oksekødspølser, udsøgt røget laks, frisklavet røræg, tærter, pandekager med ahornsirup, muffins og meget mere.

BRUNCH BUFFET
MED 14 RETTER

KUN

79,50

PR. KUVERT

Vores Brunch Buffet med 14 retter indeholder bl.a. røræg, pølser, tærte, pålæg, ost, marmelade, pandekager, kanelsnegle
og croissanter.

FAVORIT BRUNCH MED 8 RETTER

KUN

59,50

PR. KUVERT

I vores Favorit Brunch Buffet får du 8 af vores bedste og mest populære brunch retter. Og ønsker du flere retter kan du naturligvis tilkøbe dette.

DE LUNE RETTER ER VARME OG DET HELE ER LIGE TIL AT SÆTTE PÅ BORDET

VI MATCHERENHVER PRIS!

LEVERING PÅ HELE SJÆLLANDALLE DAGE - ÅRET RUNDT

ER VI FORSINKEDE FÅR DU EN NY BUFFET GRATIS!

Spar tid – bestil brunch ud af huset

Har du en fødselsdag, firmafrokost eller noget familiehygge på vej, hvor brunch er en del af menuen? Står du selv for indkøb, tilberedning, anretning og servering af brunchen, er der mindre tid til at nyde stemningen og slappe af. Og som vi alle ved, er tiden ofte dyrebar til begivenheder som disse. Det er en af grundene til at brunch catering, og brunch ud af huset i det hele taget, er vokset i popularitet.

Bestiller du brunch ud af huset hos Ebuffet bliver der sørget for det hele, så du kan få det optimale ud af din kvalitetstid. På dansk er der nogle som kalder brunch for mokost, eftersom dette måltid er en blanding af “morgenmad” og “frokost”. Dog kender de fleste det som “brunch”, som er det engelske udtryk for kombinationen af “breakfast” og “lunch”. Uanset hvilke typer retter du ønsker til din brunch kan du finde præcis det du ønsker blandt vores mere end 45 forskellige brunch-retter som leveres ud af huset efter dine ønsker.

Stort udvalg af brunch catering

Vi leverer brunch catering lavet med gode råvarer og i lækre anretninger. Du kan eksempelvis vælge vores Vælg-Selv Brunch Buffet, hvor du finder retter som frittata, chorizo brunchpølser, dadler i baconsvøb, vafler og meget andet. Eller du kan vælge den fuldendte brunch buffet med 14 velkendte brunch-retter. Bestiller du brunch ud af huset hos Ebuffet, skal der ikke bruges tid på at varme retterne op da de lune retter altid er varme og klar til servering.

Ebuffet leverer brunch catering i København og på Sjælland samt Lolland og Falster.