Bestilling

Bestilling

Du bestiller nemt og enkelt din menu eller buffet her på hjemmesiden. Under punkterne brunch, frokost, reception og middag kan du finde buffeter til hver enkelt lejlighed. Alle buffeter kan leveres hele dagen uanset hvilken kategori de hører under.

Vi anbefaler altid at du bestiller i så god tid som muligt, så du undgår at vi er optagede på det ønskede leveringstidspunkt. Sidste frist for bestilling er 5 dage før levering*, men en del leveringsintervaller kan dog være optagede før dette tidspunkt. Når du bestiller kan du med det samme se om vi har ledigt på det ønskede tidspunkt. Er det ikke muligt at vælge det ønskede leveringstidspunkt, skyldes det enten at der er mindre end 5 dage til eller at vi er optagede.

Ved alle buffeter er minimumsantallet 5 kuverter.

* Bestilling til levering mandage og tirsdage skal dog ske senest tirsdag ugen inden.

Levering omkring påske

Buffeter til levering fredag d. 19. april – onsdag d. 24. april skal bestilles senest søndag d. 14. april

Buffeter til levering torsdag d. 25. april og fredag d. 26. april skal bestilles senest tirsdag d. 16. april

Ændringer & afbestilling

Du har altid mulighed for at ændre antallet af kuverter uden det koster noget indtil 7 dage før levering.

Mod et gebyr på 200 kr. kan du ændre din bestilling til et gavekort indtil 7 dage før levering.

Det er ikke muligt at foretage ændringer i kuvertantallet mindre end 7 dage før levering.

AfbestillingSygdom

AfbestillingSygdom giver dig mulighed for at afbestille hele dit arrangement indtil 12 timer før levering ved pludselig opstået akut sygdom, hospitalsindlæggelse, lægeordineret sengeleje eller dødsfald hos dig selv eller nærmeste familie (ægtefælle, forældre, søskende og egne børn).

AfbestillingPlus

AfbestillingPlus giver dig mulighed for at afbestille hele dit arrangement eller enkelte kuverter indtil 72 timer før levering – uanset årsag! Der behøver således ikke være tale om sygdom eller lign.